Заливне з коропа по-польськи

  , ,

21 Грудня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Короп - 1 кг

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

Морква - 2 шт.

Смородина червона - 1 ч. ложка

Лавровий лист - 1 шт.

Желатин - 1 ч. ложка

Журавлина

Зелень

Перець горошком

Сіль

Directions

1Рибу очистити, видалити хвіст та голову, випатрати, промити, нарізати шматками.

2У каструлю покласти рибу, очищені коріння, перець і лавровий лист. Залити 2 л холодної води, посолити та варити до готовності риби.

3Витягти рибу, видалити кістки, нарізати шматочками. Відварену моркву фігурно нарізати і викласти в форму разом з рибою, ягодами і зеленню.

4Бульйон процідити. Розпустити желатин, додати в бульйон, підігріти (не кип'ятити) та залити вміст форми. Дати застигнути в холодному місці.

00:00