Заливне з риби
Заливне з риби

Заливне з риби

  ,   ,

16 Вересня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Риба - 2 кг

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

Цибуля - 1 шт.

Хрін - 100 г

Лавровий лист - 1 шт.

Перець - 10 горошин

Желатин - 10 г на 1 склянку бульйону

Directions

1Рибу очистити, вийняти нутрощі, відокремити голови, плавники, хвости і кістки. З голови, хвоста, плавників і кісток варити рибний бульйон 20 хвилин на малому вогні.

2Потім бульйон процідити через сито.

3Моркву, корінь петрушки та селери вимити, очистити, нарізати.

4Філе промити, розрізати на шматки, покласти в каструлю з решітками, додати нарізані моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю, перець горошком, лавровий лист, посолити, залити холодною водою і варити до готовності.

5Варену рибу вийняти з бульйону, остудити і викласти на блюдо з бортиками.

6Желатин розмочити по інструкції на упаковці, змішати з бульйоном з-під кісток, залити ним рибу, поставити в холодне місце.

На бульйоні, в якому варилося філе, можна приготувати суп.

00:00