222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Риба - 2 кг
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 корінь
Селера - 1 корінь
Цибуля - 1 шт.
Хрін - 100 г
Лавровий лист - 1 шт.
Перець - 10 горошин
Желатин - 10 г на 1 склянку бульйону
Directions
1Рибу очистити, вийняти нутрощі, відокремити голови, плавники, хвости і кістки. З голови, хвоста, плавників і кісток варити рибний бульйон 20 хвилин на малому вогні.
2Потім бульйон процідити через сито.
3Моркву, корінь петрушки та селери вимити, очистити, нарізати.
4Філе промити, розрізати на шматки, покласти в каструлю з решітками, додати нарізані моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю, перець горошком, лавровий лист, посолити, залити холодною водою і варити до готовності.
5Варену рибу вийняти з бульйону, остудити і викласти на блюдо з бортиками.
6Желатин розмочити по інструкції на упаковці, змішати з бульйоном з-під кісток, залити ним рибу, поставити в холодне місце.
На бульйоні, в якому варилося філе, можна приготувати суп.