Запіканка з макаронів із квасолею та індичкою

  , ,   

21 Липня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Макаронні вироби відварні - 400 г

Квасоля стручкова - 400 г

Філе індички копчене - 1 шт.

Помідори черрі - 300 г

Яйця - 3 шт.

Вершки густі - 1 склянка

Сир твердий - 160 г

Перець білий мелений

Сіль

Directions

1Квасолю нарізати шматочками, відварити, відкинути на друшляк. Помідори нарізати дольками.

2З'єднати квасолю з нарізаним ломиком філе, додати помідори, перемішати.

3У змащену маслом форму укласти половину макаронів, зверху овочі з індичкою.

4СОУС: Яйця збити з вершками та частиною сиру, посолити, поперчити.

5Полити укладені в форму інгредієнти половиною соусу. Зверху викласти залишки макаронів, полити їх соусом, посипати тертим сиром і запікати до готовності.

00:00