1Картоплю очистити, вимити та відварити в підсоленій воді. Потім розім'яти в пюре та додати борошно, 1 яйце, спеції і перемішати.
2Цибулю та болгарський перець вимити, очистити та дрібно нарізати. У сковороді на олії обсмажити цибулю, подрібнений часник, болгарський перець з сіллю та спеціями.
3Яйця збити зі сметаною. Бекон нарізати тонкими смужками. Філе риби вимити та нарізати невеликими шматочками.
4У чашу мультиварки влити олію, викласти шаром картопляне пюре, формуючи бортики, на пюре покласти філе риби, обсмажені овочі, бекон, залити збитими яйцями зі сметаною. Встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу.
5За 10 хвилин до завершення режиму додати тертий сир.