Запіканка з рису з помідорами запіканки духовка 28 Січня, 2017 Блюда с рисом (Семь поварят) Cook: 55 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис - 1 склянка Помідори - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Вершки густі - 1 склянка Сир твердий - 150 г Шпик - 200 г Часник - 1 зубчик Олія - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Рис залити 2 склянками киплячої підсоленої води та варити до готовності. 2Шпик нарізати дрібними кубиками, обсмажити на сухій сковороді, додати дрібно рубаний часник і смажити ще 1 хвилину. Витопленим жиром заправити рис. 3Перемішати рис, вершки та тертий сир, додати сіль і перець. 4Цибулю дрібно нарізати та обсмажувати на олії до золотистого кольору. 5Помідори нарізати кружальцями. 6На дно жаровні укласти шпик, потім - рисову масу, зверху викласти цибулю та помідори. Запікати 10-15 хвилин в розігрітій до 180°С духовці. 00:00