Запіканка манна з ягодами запіканки російська кухня духовка 6 Жовтня, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 4 порції Ingredients Манна крупа - 150 г Ягоди - 300 г Вода 1,5 склянки Молоко - 1/2 склянки Масло вершкове - 10 г Яйця - 1/2 шт. Сметана - 2 ч. ложки Родзинки без кісточок - 30 г Цукор - 1 ст. ложка Сухарі пшеничні - 1 ст. ложка Соус абрикосовий - 1 стакан Сіль - 1 щіпка Directions 1Молоко з'єднати з водою, додати цукор, посолити, довести до кипіння. Тонкою цівкою всипати манну крупу і варити при помішуванні, поки не загусне. 2Кашу заправити олією і з'єднати з родзинками, перемішати. 3У форму, змащену маслом і посипану сухарями, викласти шарами кашу і ягоди. 4Поверхню запіканки змастити сумішшю яйця зі сметаною. Запікати 40 хвилин при 200°С. 5При подачі полити запіканку абрикосовим соусом або варенням. 00:00