Запіканка манна з ягодами

      

6 Жовтня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Манна крупа - 150 г

Ягоди - 300 г

Вода 1,5 склянки

Молоко - 1/2 склянки

Масло вершкове - 10 г

Яйця - 1/2 шт.

Сметана - 2 ч. ложки

Родзинки без кісточок - 30 г

Цукор - 1 ст. ложка

Сухарі пшеничні - 1 ст. ложка

Соус абрикосовий - 1 стакан

Сіль - 1 щіпка

Directions

1Молоко з'єднати з водою, додати цукор, посолити, довести до кипіння. Тонкою цівкою всипати манну крупу і варити при помішуванні, поки не загусне.

2Кашу заправити олією і з'єднати з родзинками, перемішати.

3У форму, змащену маслом і посипану сухарями, викласти шарами кашу і ягоди.

4Поверхню запіканки змастити сумішшю яйця зі сметаною. Запікати 40 хвилин при 200°С.

5При подачі полити запіканку абрикосовим соусом або варенням.

00:00