Запіканка моркв’яна з сиром (творогом) запіканки духовка 20 Вересня, 2016 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Морква - 400 г Сирна (творожна) маса - 150 г Молоко - ½ склянки Цукор - ½ склянки Яйця - 3 шт. Сироп ягідний - 4 ст. ложки Масло вершкове - 3 ст. ложки Directions 1Моркву нарізати кубиками, припустити, додавши масло, до готовності. 2Молоко збити з цукром, яйцями і сирною масою. 3У змащену маслом форму укласти частину сирно-яєчної маси, потім моркву, зверху - решту сирно-яєчної маси і запекти. 4При подачі викласти запіканку з форми і полити ягідним сиропом. 00:00