100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста - 1 невеликий качан
Олія або масло вершкове для тушкування
М'ясо - 300 г
Батон - 1 шматок
Молоко - 50 мл для замочування
Яйця - 1 шт.
Сметана
Directions
1Нашатковану капусту опустити в окріп і через 1-2 хвилини після повторного закипання відцідити і тушкувати 2-3 хвилини з вершковим маслом або олією.
2М'ясо пропустити через м'ясорубку, покласти в тушковану капусту, додати шматочок вимоченої в молоці та віджатої булки та пропустити через м'ясорубку ще раз, додати яйце.
3М'ясо-капустяну масу викласти у змащену маслом форму, запекти в духовці або готувати на пару.