Запіканка м’ясо-капустяна

  ,   , ,

7 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 1 невеликий качан

Олія або масло вершкове для тушкування

М'ясо - 300 г

Батон - 1 шматок

Молоко - 50 мл для замочування

Яйця - 1 шт.

Сметана

Directions

1Нашатковану капусту опустити в окріп і через 1-2 хвилини після повторного закипання відцідити і тушкувати 2-3 хвилини з вершковим маслом або олією.

2М'ясо пропустити через м'ясорубку, покласти в тушковану капусту, додати шматочок вимоченої в молоці та віджатої булки та пропустити через м'ясорубку ще раз, додати яйце.

3М'ясо-капустяну масу викласти у змащену маслом форму, запекти в духовці або готувати на пару.

4Можна подавати зі сметаною.

00:00