Запіканка пшоняна з гарбузом

    

26 Лютого, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Гарбуз - 200 г

Молоко - 2 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Пшоно - 0,5 склянки

Яйця - 2 шт.

Сметана

Сухарі панірувальні

Directions

1Нарізати дрібними кубиками гарбуз, опустити в кипляче молоко, додати цукор, довести до кипіння, всипати промите пшоно та варити до готовності.

2Охолодити кашу приблизно до 70°С.

3Додати збиті яйця, перемішати та покласти у форму, змащену маслом і посипану меленими сухарями. Поверхню каші розрівняти, змастити сумішшю збитого яйця та сметани та запікати в духовці до утворення скоринки.

00:00