Запіканка рибна

  ,   ,

19 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба нежирна - 500 г

Олія - 4 ст. ложки

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Борошно - 1 ст. ложка

Зелень петрушки та кропу - 3 ст. ложки

Directions

1На деку розігріти олію, покласти скибочками рибу. Зверху покласти скибочки помідорів, моркви, цибулі. Тушкувати в духовці 20-30 хвилин.

2З масла та борошна приготувати соус, додати в нього зелень.

3Соус вилити на рибу та помістити в духовку ще на 10 хвилин.

00:00