Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Ingredients
Гарбуз - 600 г
Масло вершкове - 50 г
Часник - 1 зубчик
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 50 г
Пармезан - 60 г
Петрушка - 1 гілочка
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Очистити гарбуз, вийняти насіння, нарізати її середніми скибочками.
2Відварити гарбуз в невеликій кількості підсоленої води.
3Злити воду приблизно через 20 хвилин після закипання і подрібнити гарбуз за допомогою блендера.
4Дрібно нарізати часник.
5Розтопити вершкове масло в каструлі з антипригарним покриттям, додати часник і борошно, безперервно помішуючи. У результаті маэ вийти жовтувата кремоподібна суміш.
6Додати гарбузове пюре, перемішати, посолити і поперчити. Готувати суп на слабкому вогні приблизно 10 хвилин.
7Додати в готову страву тертий пармезан.
8Перед подачею на стіл можна посипати суп гарбузовим насінням або прикрасити його гілочкою петрушки.