Кале песто

    ,

6 Жовтня, 2017

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 5 mins
  • Yields: 2 склянки - 8 порцій

Ingredients

Кале (листова капуста) - 160 г

Базилік - велика жменька листя

Часник - 3 зубчики

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Перець червоний у пластівцях - щіпка

Мигдалеві пластівці - 0,25 склянки

Сіль морська

Перець чорний свіжозмелений

Directions

1У капусти видалити жорсткі стебла, листя грубо нарізати. Подрібнити капусту кухонному комбайні, доки вона не розмелеться, потім додати листя базиліка і знову подрібнити.

2Додати часник, оливкову олію та червоний перець, знову увімкнути комбайн, доки все добре не поєднається.

3Додати мигдалеві пластівці, приправити сіллю та перцем і знову подрібнити. Спробувати песто на смак, за необхідності додати приправи або пластівці червоного перцю. Можна розвести соус 1‑2 ст. ложками води, за бажання.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size0,25 склянки
Calories77 калорій
Sodium22 мг
Protein3 г
Cholesterol0 г
Sugar0,8 г
Total Fat6,5 г
Saturated Fat0,7 г
Total Carbohydrates1 г
Dietary Fiber2 г