Кальзоне з грибами та картоплею

    

22 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 2nbspчашки

Вода - 2/3nbspчашки

Масло вершкове - 3nbspст.nbspложки

Сіль - 0,5nbspч.nbspложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Олія - 3nbspст.nbspложки

Картопля варена нарізана - 1nbspчашка

Паприка - 0,5nbspст.nbspложки

Гриби нарізані - 1nbspчашка

Перець

Сіль

Directions

1У мисці або каструлі замісити тісто, як для пельменів, накрити кришкою та дати постояти 30nbspхвилин.

2Підсмажувати на маслі гриби 3-4 хвилини, додати картоплю, перець, сіль, паприку та смажити ще 1-2nbspхвилини.

3Розкачати тісто, вирізати блюдцем кружки середнього розміру. Покласти в них начинку, скласти навпіл і заліпити краї. Проколоти виделкою в декількох місцях.

4Помістити кальзоне в розігріту духовку та запікати на сильному вогні 15-20nbspхвилин.

00:00