Кальмар фарширований (крабовими паличками)

  ,

31 Травня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Кальмари - 2 шт.

Крабові палички - 100 г

Майонез - 40 г

Желатин - 3 г

Лимони - 1 шт.

Зелень

Сіль

Directions

1Кальмарів промити, очистити, опустити в киплячу підсолену воду та варити 2 хвилини. Охолодити у відварі.

2Желатин замочити в холодній кип'яченій воді до набрякання, зайву воду зцідити та з'єднати з 60 г теплого відвару від кальмарів, довести до кипіння, процідити й охолодити. Охолоджене, але не застигле желе збити з майонезом.

3Тушку кальмарів заповнити крабовими паличками та залити майонезом з желе. Укласти вертикально в форму й охолодити до застигання соусу.

4При подачі нарізати впоперек скибочками, оформити лимоном і зеленню.

Не варити кальмарів довго! Вони стануть жорсткими

00:00