Капкейки «Овечки»
декорування, солодка випічка духовка
29 Серпня, 2018
Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Яйця - 4 шт.
Сода гашена - 0,5 ч. ложки
Розпушувач - 0,5 ч. ложки
Сіль
Масло вершкове - 100 г
Молоко топлене - 200 мл
Цукор - 100 г
Шоколад білий - 50 г
Маршмеллоу маленького діаметра - 300 г білого та рожевого
Глазур кондитерська для письма - шоколадна та біла
Directions
1Масло змішати з цукром і нагріти на водяній бані до повного розчинення. Потім збити та по одному, не припиняючи збивати, ввести яйця. Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно і молоко.
2У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом на три чверті. У кожен виріб втиснути шматочок білого шоколаду. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці 25‑30 хвилин. Остудити.
3Приготувати бісквіт буше та сирний (творожний) крем. На остиглі вироби з кондитерського мішечка відсадити кремовий овал (це буде тулуб).
4Всю поверхню кремової кулі покрити маршмеллоу, залишаючи місце для мордочки (бісквіт буше).
5На бісквіті намалювати шоколадною глазур'ю очі та носик, білою зробити зіниці. Прикріпити мордочки до овечок і прибрати готові вироби в холодне місце на 2‑3 години.