Капуста тушкована (з молоком)

    

16 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 400 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Молоко - 1 склянка

Борошно - 1 ст. ложка

Directions

1Половину невеликого качана свіжої капусти обмити, розібрати на листя і вирізати качан.

2Листи дрібно порубати та тушкувати в молоці, наполовину розведеному водою.

3Коли капуста стане м'якою, додати масло і, помішуючи, тонкою цівкою всипати борошно. Розмішати до однорідності, проварити 5-7 хвилин і подавати на стіл.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00