100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Гречана крупа - 2,5 склянки
Легеня - 300 г
Цибуля - 60 г
Масло - 3 ст. ложки
Сіль
Перець
Directions
1Лівер (легеню) промити та помістити в каструлю, залити водою, посолити і варити при слабкому кипінні 1-1,5 години до м'якості.
2Зварений лівер охолодити та пропустити через м'ясорубку.
3Зварити розсипчасту гречану кашу.
4Ріпчасту цибулю дрібно нарізати й обсмажити з 1 ст. ложкою масла. Потім додати ще 2 ст. ложки масла та пропущений через м'ясорубку лівер, посолити, поперчити за смаком.
5Коли лівер з цибулею підсмажаться, змішати їх з гарячою кашею.