Каша з млинчастим пирогом

    

14 Квітня, 2017

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Млинці - 10-15 шт.

Крупа - 2 склянки

Яйця - 2 шт.

Бульйон грибний - 2.5 склянки

Масло - 200 г

Гриби сухі - 100 г

Борошно - 400 г

Сухарі - 2 ложки

Сметана - 1 склянка

Directions

1Зварити гриби.

2Крупу перетерти з яйцями, висушити, протерти через решето і разом всипати в грибний бульйон, в якому розпущено 100 г масла, добре перемішати, і не знімаючи з вогню, дати поваритися 5 хвилин під кришкою на сильному вогні і хвилин 10 на слабкому, добре помішуючи, щоб не було грудок.

3Поставити кашу зарум'янитися в піч.

4Відварені гриби пропустити через м'ясорубку і змішати з уже готовою кашею.

5Заздалегідь приготувати 10-15 млинців розміром з каструлю, в якій буде готуватися каша.

6Каструлю всередині змастити маслом, посипати сухарями і спочатку покласти млинець, змастити його сметаною, а на нього покласти шар каші, прикрити іншим млинцем, який знову змастити сметаною, знову покласти шар каші і т.д., поки каструля наповниться; закінчити млинцем і зверху покласти шматок масла приблизно в 100 г.

7Поставити в духовку 15 хвилин, після чого вийняти, перекидаючи каструлю на блюдо.

8Така каша подається до щів і борщів. Окремо подають за бажанням будь-який м'ясний соус або масло.

00:00