Квасоля зі смаженою цибулею
Квасоля зі смаженою цибулею

Квасоля зі смаженою цибулею

    

31 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля червона - 300 г

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 0,5 пучка

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Коріандр мелений - 1 ч. ложка

Оцет - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Квасолю вимити, замочити у воді на 4 години.

2Потім додати свіжу воду та варити квасолю до повної м'якості.

3Цибулю очистити, нарізати кільцями й обсмажити до прозорості разом зі спеціями, туди ж додати оцет і половину нарізаної петрушки, покласти нарізаний часник.

4Суміш цибулі додати у квасолю та посолити.

5Перед подачею квасолю з цибулею викласти в миску та посипати нарізаною петрушкою.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00