Кекс морквяний солодка випічка духовка 16 Жовтня, 2016 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Борошно пшеничне - 1 склянка Морква терта - 2 склянки Абрикоси або курага - 1 стакан Яйця - 3 шт. Цукор - 1 склянка Сметана - 4 ст. ложки Розпушувач для тіста - 2 ч. ложки Цукрова пудра Directions 1Абрикоси або курагу нарізати шматочками. Яйця збити з цукром, додати змішану з розпушувачем борошно, сметану, абрикоси і моркву, перемішати. 2Форму змастити маслом, викласти тісто і випікати 20 хвилин при 180°С. 3Готовий кекс викласти з форми, охолодити і посипати цукровою пудрою. 00:00