Клаб-сендвічі з куркою

    

28 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Хліб житній - 3 скибочки

Курка або індичка - 80 г філе

Бекон сирокопчені - 40 г

Огірки - 20 г

Помідори - 30 г

Салат-латук - 20 г

Часник - 1-2 зубчики

Майонез - 40 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова - 2 ст. ложки + 3 ст. ложки для смаження

Directions

1Вимити й обсушити куряче філе, посолити та поперчити. Натерти очищеним часником, змастити оливковою олією, залишити на 2 години.

2Нарізати філе тонкими широкими пластинами. Обсмажувати на оливковій олії по 3-5 хвилин з обох боків.

3Видалити у помідорів плодоніжки, нарізати кружальцями невеликої товщини. Нашаткувати огірки тонкими довгастими пластинками. Крупно порвати листя салату руками. Нарізати бекон скибочками, обсмажувати на сухій сковороді по 3-5 хвилин.

4Підрум'янити хліб на сухій сковороді з обох боків. Змастити 1 скибочку невеликою кількістю майонезу з одного боку, викласти листя салату, куряче філе та помідори. Накрити скибочкою хліба, змазаною майонезом з двох сторін, викласти бекон, огірки, листя салату. Полити майонезом скибочку хліба, що залишилася, та покласти змащеним боком униз. Розрізати сендвіч на 2 частини.

00:00