1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Свинина - 400 г
Кишки свинячі - 3-4 шт.
Картопля - 5‑6 шт.
Цибуля - 3‑4 шт.
Зелень кропу
Олія
Лавровий лист
Сіль
Паприка
Перець чорний мелений
Directions
1Свинячі кишки очистити ножем, ретельно промити. Для усунення запаху замочити на добу у воді з додаванням оцту, потім ретельно промити під проточною водою.
2Свинину дрібно нарізати, обсмажити в олії до напівготовності, посолити, поперчити.
3Картоплю нарізати дрібними кубиками. Цибулю і зелень кропу дрібно нарубати.
4Підготовлені продукти з'єднати, додати сіль, паприку, перець, акуратно перемішати.
5Кишки начинити цією сумішшю, міцно зав'язати один кінець ниткою. У начинену кишку влити трохи води, зав'язати другий кінець.
6У великій каструлі закип'ятити воду з додаванням солі іта лаврового листа, опустити в неї начинену ковбасу, варити 30 хвилин.
7Ковбасу вийняти, укласти на змащене олією деко і запікати в духовці 1‑1,5 години.