Компот «Зимовий» десерти, напої 6 Грудня, 2016 Энциклопедия чая Yields: 4-6 порцій Ingredients Чай - 150 мл Інжир сушений подрібнений - 115 г Абрикоси сушені - 115 г Чорнослив - 115 г Журавлина свіжа - 55 г Портвейн - 150 мл Вода - 150 мл Лимон - 1 шт. (сік + протерта шкірка) Сік будь-який - 2 ст. ложки Сирна маса - 115 г Мед прозорий - 2 ч. ложки Мигдаль підсмажений - 25 г Directions 1Змішати фрукти, портвейн, чай, лимонну шкірку і воду. Повільно довести до кипіння, накрити кришкою та варити на повільному вогні 20 хвилин. Охолодити. 2Після повного охолодження додати за смаком лимонний сік, перелити у велику миску та поставити в холодильник на 2 години. 3Змішати сирну масу, мед і сік. 4Розкласти витягнуту з холодильника фруктову суміш на блюда, зверху кожне прикрасити сирною масою та мигдальними горіхами. 00:00