Компот «Зимовий»

  ,

6 Грудня, 2016

Энциклопедия чая

  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Чай - 150 мл

Інжир сушений подрібнений - 115 г

Абрикоси сушені - 115 г

Чорнослив - 115 г

Журавлина свіжа - 55 г

Портвейн - 150 мл

Вода - 150 мл

Лимон - 1 шт. (сік + протерта шкірка)

Сік будь-який - 2 ст. ложки

Сирна маса - 115 г

Мед прозорий - 2 ч. ложки

Мигдаль підсмажений - 25 г

Directions

1Змішати фрукти, портвейн, чай, лимонну шкірку і воду. Повільно довести до кипіння, накрити кришкою та варити на повільному вогні 20 хвилин. Охолодити.

2Після повного охолодження додати за смаком лимонний сік, перелити у велику миску та поставити в холодильник на 2 години.

3Змішати сирну масу, мед і сік.

4Розкласти витягнуту з холодильника фруктову суміш на блюда, зверху кожне прикрасити сирною масою та мигдальними горіхами.

00:00