Компот з інжиру, портвейну та м’яти

    

11 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Інжир сушений - 500 г

Цукор - 50 г

Листя м'яти - 20 г

Лимони - 4 шт.

Портвейн червоний - 700 мл

Directions

1Сушений інжир вимочити в холодній воді до розм'якшення та покласти в чашу мультиварки. Влити червоний портвейн і включити режим «Варка на пару» на 1 годину.

2Вичавити сік з лимонів, змішати його з цукром. Додати дрібно нарізану м'яту. Влити сироп в чашу мультиварки. Включити режим «Тушкування» на 5-10 хвилин.

3Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00