Компот яблучно-ягідний з медом

    

14 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яблука - 300 г

Малина - 100 г

Вишня - 100 г

Мед - 2 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Вода - 2,5 л

Directions

1Яблука вимити, очистити, видалити серцевину, нарізати шматочками та покласти в чашу мультиварки, додати цукор, воду й увімкнити режим «Варка на пару» на 15 хвилин.

2Довести до кипіння, додати промиті вишню та малину. Встановити режим «Тушкування» на 30 хвилин.

3Після закінчення режиму вийняти чашу мультиварки та перелити компот в окрему ємність. Додати сік лимона і мед.

4Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

5Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00