Коржі з редисом по-шаньдунськи
Коржі з редисом по-шаньдунськи

Коржі з редисом по-шаньдунськи

  ,     

14 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Борошно - 500 г

Шинка - 50 г

Перець чорний мелений - 10 г

Вино десертне - 5 г

Цибуля - 1 шт.

Редис або зелена редька - 1,5 кг

Цукор - 50 г

Імбир мелений - 2,5 г

Жир свинячий - 175 г

Directions

НАЧИНКА:

1Редис нарізати тонкою соломкою, трохи проварити в киплячій воді та відкинути на друшляк.

2Дрібно нарізати шинку.

3Розтопити в сковороді 75 г свинячого жиру, обсмажити в ньому дрібно нарізану цибулю, змішану з меленим імбиром.

4Коли відчується аромат імбиру, покласти в сковороду редис, додати цукор, мелений чорний перець, вино. Обсмажувати 2 хвилини на сильному вогні.

5Потім редис викласти та підсушити.

КОРЖІ:

1Жир, що залишився (100 г) влити в 250 г борошна та замісити розсипчасте тісто.

2Решту борошна змішати з водою (взимку - краще з теплою) і теж замісити тісто.

3З обох видів тіста сформувати однакові коржі (по 10 штук). З'єднати по 2 коржі з різного тіста і розкачати.

4Покласти начинку з шинки, цибулі та редиски і закрити краї, надавши форму пиріжка.

5Випікати до золотистого відтінку.

00:00