Коржі з редисом по-шаньдунськи випічка, пиріжки китайська кухня духовка 14 Вересня, 2018 50 рецептов китайской кухни Ingredients Борошно - 500 г Шинка - 50 г Перець чорний мелений - 10 г Вино десертне - 5 г Цибуля - 1 шт. Редис або зелена редька - 1,5 кг Цукор - 50 г Імбир мелений - 2,5 г Жир свинячий - 175 г Directions НАЧИНКА: 1Редис нарізати тонкою соломкою, трохи проварити в киплячій воді та відкинути на друшляк. 2Дрібно нарізати шинку. 3Розтопити в сковороді 75 г свинячого жиру, обсмажити в ньому дрібно нарізану цибулю, змішану з меленим імбиром. 4Коли відчується аромат імбиру, покласти в сковороду редис, додати цукор, мелений чорний перець, вино. Обсмажувати 2 хвилини на сильному вогні. 5Потім редис викласти та підсушити. КОРЖІ: 1Жир, що залишився (100 г) влити в 250 г борошна та замісити розсипчасте тісто. 2Решту борошна змішати з водою (взимку - краще з теплою) і теж замісити тісто. 3З обох видів тіста сформувати однакові коржі (по 10 штук). З'єднати по 2 коржі з різного тіста і розкачати. 4Покласти начинку з шинки, цибулі та редиски і закрити краї, надавши форму пиріжка. 5Випікати до золотистого відтінку. 00:00