Котлети з тріски з маслом

    

20 Жовтня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тріска - 300 г філе

Булка міська - 1/2 шт.

Молоко - 1/2 склянки

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 5 ст. ложок

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру

Зелень петрушки - 1 пучок

Зелень кропу - 1 пучок

Хліб пшеничний - 4 скибочки

Directions

1Філе риби без шкіри і кісток нарізати шматочками, пропустити через м'ясорубку разом з розмоченою в молоці булкою, додати сіль, перець, 1 сире яйце і добре пермішати.

2Масу викласти на змочений водою рушник сформувати з неї кілька коржів.

3На середину кожного коржика покласти шматочок вершкового масла, розтертого з дрібно нашаткованою зеленню петрушки та кропу, краї з'єднати і надати котлеті форму валика.

4Змочити котлети в яйці, яке залишилося, обваляти в сухарях, повторити цю операцію двічі.

5Обсмажити в олії до утворення скоринки, потім прогріти в духовці або під кришкою.

6Підсушіти хліб в тостері. На кожну грінку викласти котлету.

7Подавати гарячими з вареною цвітною капустою.

00:00