Крокети картопляні з м’ясом

  

8 Жовтня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Картопля - 4 шт.

Свинина - 100 г м'якоті

Яйця - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру

Сметана - 1 ст. ложка

Directions

1Картоплю натерти, віджати, додати сире яйце, посолити та перемішати.

2Свинину пропустити через м'ясорубку, додати сіль, перець і пасеровану цибулю.

3З картопляної маси зробити невеликі кульки, нафарширувати їх свинячим фаршем, запанірувати в борошні, змочити в яйці, обваляти в сухарях і обсмажити у фритюрі.

4Подавати гарячими зі сметаною.

00:00