Крокети сирні

  

27 Листопада, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сир плавлений - 400 г

Яйця - 4 шт.

Сухарі з білого батона мелені - 6-8 ст. ложок

Олія для фритюру

Борошно - 2 ст. ложки

Мускатний горіх - 0,5 ч. ложки

Directions

1Яєчні білки відокремити від жовтків. Білки збити до стійкої піни, а жовтки змішати з водою (1 ст. ложка на жовток).

2Сир натерти на тертці та змішати зі збитим білком, борошном і мускатним горіхом. З отриманої маси скачати кульки, запанірувати в сухарях, змочити в жовтках і знову запанірувати в сухарях.

3Смажити крокети в розігрітій до 170°С олії 1-2 хвилини.

4Окремо в соуснику подати кетчуп.

00:00