Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Yields: 6 порцій
Ingredients
Кролик - 1 тушка вагою приблизно 1,5 кг
Молоко - 500 мл
Анчоуси в олії - 8 шт. філе
Каперси солоні - 10 шт.
Масло вершкове - 50 г
Оцет винний - 30 мл
Олія оливкова extra virgin - 30 мл
Петрушка рубана - 1 ст. ложка
Directions
1Порубати м'ясо кролика на порційні шматочки, покласти їх в каструлю, додати молоко та довести до кипіння.
2Розрізати анчоуси на кілька частин.
3Додати до м'яса анчоуси, вершкове масло, каперси, оливкову олію, петрушку та винний оцет. Ретельно перемішати всі інгредієнти. Зазвичай в каперсах і анчоусах достатньо солі, тому, зазвичай, солити блюдо не потрібно.
4Готувати суміш на слабкому вогні, періодично помішуючи, приблизно 1 годину, поки молоко не стане густим.
5Кролик по-пьємонтськи подається до столу разом з овочами або кукурудзяною полентою.