Кролик по-пьємонтськи

    

14 Березня, 2017

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Кролик - 1 тушка вагою приблизно 1,5 кг

Молоко - 500 мл

Анчоуси в олії - 8 шт. філе

Каперси солоні - 10 шт.

Масло вершкове - 50 г

Оцет винний - 30 мл

Олія оливкова extra virgin - 30 мл

Петрушка рубана - 1 ст. ложка

Directions

1Порубати м'ясо кролика на порційні шматочки, покласти їх в каструлю, додати молоко та довести до кипіння.

2Розрізати анчоуси на кілька частин.

3Додати до м'яса анчоуси, вершкове масло, каперси, оливкову олію, петрушку та винний оцет. Ретельно перемішати всі інгредієнти. Зазвичай в каперсах і анчоусах достатньо солі, тому, зазвичай, солити блюдо не потрібно.

4Готувати суміш на слабкому вогні, періодично помішуючи, приблизно 1 годину, поки молоко не стане густим.

5Кролик по-пьємонтськи подається до столу разом з овочами або кукурудзяною полентою.

Страва з регіону Пьємонт

00:00