Кростіні з брюссельською капустою з гарбузовим маслом та лісовими горіхами
бутерброди, закуски Новий рік, Різдво, святкове
22 Березня, 2018
Christmas with Southern Living 2016
- Cook: 20 mins
- Yields: 6-8 порцій
Ingredients
Брюссельська капуста - 450 г
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Часник - 4 зубчики
Коріандр мелений - 1 ч. ложка
Сіль кошерна - 0,5 ч. ложки
Перець чилі анчо мелений - 0,25 ч. ложки
Кмин мелений - 0,25 ч. ложки
Оцет хересовий - 1 ст. ложка
Цибуля-трибулька свіжа рублена - 2 ст. ложки
Лимон або лайм - ч. ложка цедри
Масло гарбузове домашнє або покупне - 0,75 склянки
Кростіні домашні або покупні - 30 шт.
Лісові горіхи - 0,5 склянки
Directions
1Смажити тонко настругану брюссельську капусту в гарячій олії у великій сковороді на середньо-високому вогні, іноді помішуючи, до яскраво-зеленого кольору. Накрити кришкою, зменшіть вогонь і готувати 5 хвилин або до м'якості.
2Додати подрібнений часник, коріандр, сіль, перець чилі анчо та кмин і готувати, постійно помішуючи, 1 хвилину або до появи аромату. Ввести оцет, перемішуючи, щоб звільнити коричневі шматочки зі дна сковороди. Зняти з вогню та перемішати з цибулею і цедрою.
3Намастити близько 1 ч. ложки гарбузового масла на кожен кростіні. Зверху покласти суміш брюссельської капусти і бланшированих, підсмажених і грубо нарізаних лісових горіхів.
4Подавати теплим або кімнатної температури.
Заощадження часу
Хоча мандолина ідеально підходить для тонкої нарізки, вона заважка для роботи з брюссельською капустою - краще використовувати кухонний комбайн з насадкою / диском для нарізання скибочками.