Кростіні з брюссельською капустою з гарбузовим маслом та лісовими горіхами

  ,   , ,

22 Березня, 2018

Christmas with Southern Living 2016

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Брюссельська капуста - 450 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Часник - 4 зубчики

Коріандр мелений - 1 ч. ложка

Сіль кошерна - 0,5 ч. ложки

Перець чилі анчо мелений - 0,25 ч. ложки

Кмин мелений - 0,25 ч. ложки

Оцет хересовий - 1 ст. ложка

Цибуля-трибулька свіжа рублена - 2 ст. ложки

Лимон або лайм -  ч. ложка цедри

Масло гарбузове домашнє або покупне - 0,75 склянки

Кростіні домашні або покупні - 30 шт.

Лісові горіхи - 0,5 склянки

Directions

1Смажити тонко настругану брюссельську капусту в гарячій олії у великій сковороді на середньо-високому вогні, іноді помішуючи, до яскраво-зеленого кольору. Накрити кришкою, зменшіть вогонь і готувати 5 хвилин або до м'якості.

2Додати подрібнений часник, коріандр, сіль, перець чилі анчо та кмин і готувати, постійно помішуючи, 1 хвилину або до появи аромату. Ввести оцет, перемішуючи, щоб звільнити коричневі шматочки зі дна сковороди. Зняти з вогню та перемішати з цибулею і цедрою.

3Намастити близько 1 ч. ложки гарбузового масла на кожен кростіні. Зверху покласти суміш брюссельської капусти і бланшированих, підсмажених і грубо нарізаних лісових горіхів.

4Подавати теплим або кімнатної температури.

Заощадження часу
Хоча мандолина ідеально підходить для тонкої нарізки, вона заважка для роботи з брюссельською капустою - краще використовувати кухонний комбайн з насадкою / диском для нарізання скибочками.

00:00