1Курку натерти сіллю, всередині злегка обсипати майораном і залишити на 1 годину.
2НАЧИНКА: Замочити в молоці хліб. Яйця зварити круто. Печінку та гриби нарізати дрібними кубиками. Зі шпику зняти шкурку, нарізати дрібними кубиками та підсмажити на вершковому маслі до прозорості. Додати дрібно нарізану цибулю, підрум'янити, покласти гриби та смажити, поки не випарується сік, який вони виділяють. Додати печінку та тушкувати її до готовності, охолодити. В охолоджене рагу з грибів і печінки вбити сирі яйця, додати вершкове масло, віджатий білий батон, дрібно порубані круті яйця. Все добре перемішати, посолити, заправити меленим перцем.
3Начинити курку, зашити, покласти на змащене жиром деко або в жаровню та смажити в прогрітій духовці на помірному вогні до готовності.
4Подавати з відвареною картоплею, рисом, зеленим горошком, зеленим салатом.