Курча з пивом

    

5 Грудня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Курча - 1 тушка середньої величини

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Гірчиця столова - 1 ст. ложка без верху

Пиво - 1 склянка

Лимон - 1 шт. (сік)

Перець чорний мелений

Directions

1Підготовлене для смаження курча відварити разом з тельбухами в воді. Бульйон з тельбухами використовувати як першу страву.

2Курча покласти на тарілку, посипати чорним перцем, змастити гірчицею та вершковим маслом, на черевце покласти шматочок вершкового масла та перекласти його в паперовий пакет. Налити в пакет пиво, сік лимона, ретельно підігнути краї пакета, щоб пиво не витекло, покласти на деко, посмажити.

3Подавати з відвареною картоплею і зеленим салатом.

00:00