Курча на решітці
Курча на решітці

Курча на решітці по-американськи

      ,

25 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Курча - 300 г

Масло вершкове - 30 г

Картопля - 100 г

Помідори - 2 шт.

Сосиски - 3 шт.

Бекон - 5‑6 скибочок

Горошок свіжий - 4 ст. ложки

Огірки солоні

Олія

Хлібні крихти

Сир тертий - 2 ст. ложки

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Тушку розрізати уздовж хребта, розкрити, придавити та розпластати. Відбиту тушку посолити, змочити в олії, панірувати в хлібних крихтах і смажити на решітці.

2Гарнірувати підсмаженими на решітці сосисками та скибочками бекону, хлібною крихтою та тертим сиром, помідорами, підсмаженою на вершковому маслі картоплею, свіжим горошком, зеленню. До курчати окремо можна подати дрібно нарубані солоні огірки.

00:00