1Покласти барбарис і ягоди годжі у 2 окремі склянки, залити водою та залишити для замочування на 10 хвилин. Злити.
2Тим часом розігріти духовку до 400°F (200°C) і покласти у жаровню очищену та нарізану кубиками солодку картоплю, оливкову олію та сумах, посолити та поперчити. Запікати 15‑20 хвилин або доки солодка картопля на стане м'якою та золотисто-коричневою.
3Вийняти з духовки, змішати зі шпинатом і відкласти.
4У той самий час покласти кіноа в каструлю з 1 склянкою води. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, накрити кришкою та варити на малому вогні 15‑20 хвилин. Зняти з вогню.
5Помідор розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати на дрібні шматочки.
6Кіноа покласти ложкою в чашу, потім додати суміш солодкої картоплі та шпинату, нарізаний помідор і йогурт. Посипати барбарисом, ягодами годжі, насінням гарбуза та зернятками граната, а зверху розкидати листя кінзи.