Кіноа та солодка картопля з коштовним йогуртом
Кіноа та солодка картопля з коштовним йогуртом

Кіноа та солодка картопля з коштовним йогуртом

  ,   

22 Вересня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

Барбарис - 1 ч. ложка

Ягоди годжі - 1 ч. ложка

Картопля солодка - 1 шт.

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Сумах - 1 щіпка

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Шпинат - 2 склянки листя

Кіноа - 0,5 склянки

Помідори - 1 шт.

Йогурт грецький 0% - 2 ст. ложки

Насіння гарбуза - 1 ч. ложка

Гранат - 1 ч. ложка зерен

Кінза - кілька листочків

Directions

1Покласти барбарис і ягоди годжі у 2 окремі склянки, залити водою та залишити для замочування на 10 хвилин. Злити.

2Тим часом розігріти духовку до 400°F (200°C) і покласти у жаровню очищену та нарізану кубиками солодку картоплю, оливкову олію та сумах, посолити та поперчити. Запікати 15‑20 хвилин або доки солодка картопля на стане м'якою та золотисто-коричневою.

3Вийняти з духовки, змішати зі шпинатом і відкласти.

4У той самий час покласти кіноа в каструлю з 1 склянкою води. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, накрити кришкою та варити на малому вогні 15‑20 хвилин. Зняти з вогню.

5Помідор розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати на дрібні шматочки.

6Кіноа покласти ложкою в чашу, потім додати суміш солодкої картоплі та шпинату, нарізаний помідор і йогурт. Посипати барбарисом, ягодами годжі, насінням гарбуза та зернятками граната, а зверху розкидати листя кінзи.

Сніданок вихідного дня

00:00

Nutrition Facts

Calories453 калорій
Sodium148 мг
Protein15 г
Cholesterol0 г
Sugar24,5 г
Total Fat6,5 г
Saturated Fat1 г
Total Carbohydrates78 г
Dietary Fiber12 г