Лимони фаршировані
закуски, страви з риби лікувальне харчування
29 Березня, 2017
Блюда фаршированные (Семь поварят)
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
- Cook: 35 mins
- Yields: 3-4 порції
Ingredients
Лимони - 3‑4 шт.
ДЛЯ НАЧИНКИ БЕЗ ЦИБУЛІ:
Сардини в олії - 6 шт.
Маслини - 8 шт.
Гірчиця негостра - 1 ч. ложка
Майонез - 2 ст. ложки
Сіль
Перець
ДЛЯ НАЧИНКИ З ЦИБУЛЕЮ:
Сардини в олії - 6 шт.
Цибуля червона - 0,5 шт.
Маслини - 6 шт.
Сметана - 1,5 ч. ложки
Гірчиця зерниста - 1,5 ч. ложки
Петрушка свіжа - 4 гілочки
Сіль
Перець
ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:
Маслини без кісточок - 4 шт.
Зелень
Directions
1Лимони обшпарити окропом. Зрізати верхівки, щоб вийшли маленькі кришечки. Вирізати м'якоть невеликим гострим ножем. Відрізати денце кожного лимона для стійкості. На шкірці зробити вертикальні надрізи на відстані 1,5 см один від одного.
2НАЧИНКА БЕЗ ЦИБУЛІ: Сардини розім'яти з невеликою кількістю олії. Дрібно посікти маслини. Змішати сардини, маслини, гірчицю, майонез і трохи лимонної м'якоті. Посолити та поперчити.
3НАЧИНКА З ЦИБУЛЕЮ: Сардини розім'яти виделкою з невеликою кількістю олії. Цибулю очистити і нашаткувати. Петрушку промити та подрібнити. Маслини дрібно нарізати. Змішати сардини, цибулю, маслини, гірчицю, сметану, зелень і 1 ст. ложку дрібно посіченої лимонної м'якоті. Приправити до смаку сіллю та перцем.
4Наповнити підготовлені лимони сумішшю, викласти на сервірувальну тарілку і оформити маслинами та зеленню.
Дієта при гіпотонії - начинка з цибулею