Лобіо з квасолі овочеві страви грузинська кухня 1 Жовтня, 2016 Источник: 365 рецептов грузинской кухни Cook: 2 hrs 50 mins Ingredients Квасоля червона - 1 кг Цибуля ріпчаста - 3 головки Часник - 4 зубчики Хмелі-сунелі - 10 г Коріандр мелений - 10 г Кінза - 1 пучок Перець червоний мелений Сіль Directions 1Квасолю залити водою, додати 1 подрібнену головку ріпчастої цибулі і варити 2,5 години. 2Коли квасоля розвариться, розім'яти її так, щоб не залишилося цілих бобів, і варити ще 10 хвилин. 3Зняти з вогню, посолити, додати подрібнену ріпчасту цибулю, часник, зелень кінзи і спеції. Можна прикрасити подрібненим болгарським перцем. 00:00