Манти з соєвим м’ясом під соусом пісні

    ,

13 Квітня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ СОУСУ:

Соєвий соус класичний корейський коричневий

Вода (співвідношення води та соусу 1:2)

Оцет столовий 3% - 1 ч. ложка

Перець червоний - 1 ч. ложка

Часник

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 1 кг

Вода гаряча - 0,5 склянки або 0,5 л (?)

Сіль

ДЛЯ ФАРШУ:

Гарбуз

Соєве м'ясо (в рівних пропорціях з гарбузом)

Сіль

Перець червоний

Directions

1ТІСТО: Борошно залити гарячою водою, додати сіль, добре перемішати, дати настоятися.

2СОУС: Класичний корейський коричневий соєвий соус розбавити водою, додати столовий оцет, червоний перець, подрібнений часник.

3ФАРШ: Нарізати дрібними кубиками 0,5 см гарбуз, соєве м'ясо, змішати з гарбузом і спеціями.

4Тісто розкачати тонкими кругами розміром з невелике блюдце. На середину викласти фарш (1 ст. ложку з гіркою). Тісто защипнути зверху.

5Решітку пароварки або каструлю з решіткою для варіння змастити олією, покласти манти, залишаючи між ними простір, вставити решітку в каструлю з киплячою водою і варити на пару 45 хвилин.

6Потім дістати з каструлі, полити соусом.

00:00