2Масло змішати з цукром і розтопити на водяній бані. Масляну суміш збити до посвітлення та по одному ввести яйця. Додати сіль, цедру та сметану. Швидко перемішати суміш із борошном за допомогою ложки.
3У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом з кондитерського мішечка але лише на три чверті. Випікати мафіни в розігрітій до 200°С духовці 20‑25 хвилин.
4Вийняти з формочок і остудити на решітці або перевернутому ситі.
5Остиглі мафіни полити глазур'ю.
6З марципану зліпити маленьких курчат і зробити їм з чорної глазурі очі.
7На білій глазурі намалювати зелену травичку.
8Посадити курчат на травичку та прибрати мафіни в холодне місце на 1 годину.