1Покласти цукор і воду в каструлю і довести до кипіння.
2Додати мигдаль та фундук та готувати, доки цукор не набуде янтарного кольору. Перемішати з вершковим маслом і вилити суміш для охолодження на деко, розділити мигдаль та фундук.
3Після того, як горіхи охолонуть, покласти їх у велику миску і додайте приблизно чверть розплавленого шоколаду.
4Перемішати таким чином, щоб шоколад не затвердів, тримаючи мигдаль та фундук відокремленими. Повторювати, доки не закінчиться весь шоколад.
5Перекласти горіхи у шоколаді до сита з крупною сіткою, встановленого над мискою і дати надлишку шоколаду стекти. Перекласти горіхи на пергамент і дати їм затвердіти.
6Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі, бажано в герметичних скляних банках або в банках з кришкою.