Млинниця з манною крупою

  ,   

22 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ:

Молоко - 0,6 л

Яйця - 5 шт.

Борошно - 2,4 склянки

МАННА КАША:

Манна крупа - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт. + кілька варених при бажанні

Молоко або вода - 0,5 склянки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Directions

1Яйця змішати борошном, посолити за смаком, розвести молоком і спекти тонкі млинці.

2Зварити розсипчасту МАННУ КАШУ: манну крупу перетерти з сирим яйцем, просушити, потім закип'ятити молоко або воду, покласти вершкове масло, всипати, помішуючи манну крупу, посолити за смаком і варити до готовності. Остудити, при бажанні можна додати рубані яйця.

3Каструлю змастити маслом, на дно покласти шар млинців (або один великий, за розміром дна каструлі, млинець), потім шар манної каші - і далі, поки не заповниться доверху.

4Прикрити млинчиком і запекти в духовці.

00:00