Млинниця з різними начинками

  ,   

23 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 200 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 3,5 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Directions

МЛИНЦІ:

1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру та борошно. Все добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то - молока.

2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати по обидва боки тонкі млинці.

МЛИННИЦЯ:

1Каструлю змастити маслом, укласти в неї млинці, перекладаючи їх щоразу різними начинками: м'ясна, з гречаної каші з грибами, з яєць. Або: м'ясна, з сиру, з розсипчастої манної каші. Або будь-якими іншими.

2Каструлю заповнити доверху, закінчивши млинчиком. Змастити маслом і підрум'янити в духовці.

00:00