1Змішати обидва види борошна з дріжджами та цукром. Тонкою цівкою влити в борошняну суміш тепле молоко, збити вінчиком. Накрити чистим рушником. Залишити в теплому місці на 1 годину. Тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі.
2Додати в тісто олію та розігріте в сотейнику (не до кипіння) вершкове масло, ретельно збити вінчиком.
3Збити яйця з сіллю до повного розчинення солі. Додати яйця в тісто, перемішати. Накрити рушником і залишити ще на 15 хвилин.
4Зачерпувати верхній шар тіста (не перемішувати!), виливати у центр розпеченої пательні з олією, смажити млинці до золотистого кольору та пишності.
5Змастити готові млинці вершковим маслом. Подавати з медом.