Млинці з морепродуктами та локшиною

  ,   

2 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

МЛИНЦІ:

Молоко - 100 мл

Борошно - 50 г

Яйця - 1 шт.

Сіль

Цукор

Олія для смаження

НАЧИНКА:

Морепродукти (свіжоморожені креветки, мідії, кальмари, міні-восьминоги та ін.) - 100 г

Локшина рисова - 30 г

Квасоля спаржева - 30 г

Часник - 1 зубчик

Яйця - 1 шт.

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Соєвий соус - 20 мл

Цукор - 1 щіпка

Сіль

Олія оливкова для смаження - 20 мл

Directions

МЛИНЦІ:

1Замісити рідке тісто з яйця, борошна та молока. Додати цукор і сіль, перемішати. Спекти тонкі млинці на змащеній олією сковороді.

НАЧИНКА:

1Залити рисову локшину крутим окропом, залишити на 3-5 хвилин, відкинути на друшляк.

2Подрібнити очищений часник, обсмажувати разом з морепродуктами на розігрітій оливковій олії 1-2 хвилини.

3Додати сіль, яйце та спаржеву квасолю, смажити при постійному помішуванні ще 1-2 хвилини.

4Всипати цукор, влити сік лимона та соєвий соус. Прогріти 1-2 хвилини, змішати з рисовою локшиною.

МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ:

1Викласти невелику кількість начинки на кожен млинець, згорнути трубочками. Нарізати при подачі шматочками.

00:00