Млинці з яєчно-рибною припічкою
Млинці з яєчно-рибною припічкою

Млинці з яєчно-рибною припічкою

  

4 Вересня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий

  • Cook: 4 hrs
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Борошно - 400 г

Молоко - 670 мл

Яйця - 3 шт.

Цукор - 2 ч. ложки

Дріжджі - 20 г

Сіль - 1 ч. ложка

Олія для смаження

ДЛЯ ПРИПІЧКИ:

Яйця - 3 шт.

Сьомга слабосолона або лосось - 130 г

Зелена цибуля - 4 пера

Directions

1Розігріти 370 мл молока до 50°С, додати дріжджі та просіяне борошно, перемішати, накрити рушником і поставити в тепле місце на 2 години.

2Відокремити жовтки від білків, розтерти жовтки з цукром. Підігріти залишки молока до 50°С, додати в розтерті жовтки, перемішати.

3Додати молочно-яєчну суміш в тісто, ретельно перемішати, накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину.

4Збити білки з сіллю в густу піну, додати в тісто, акуратно перемішати.

5ПРИПІЧКА: Відварити яйця круто (7 хвилин після закипання), остудити, очистити, дрібно порубати. Подрібнити зелену цибулю, нарізати рибу маленькими шматочками, з'єднати з яйцями, перемішати.

6Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків до золотистого кольору, викладаючи разом для кожного млинця по ложці тіста і припічки.

00:00