Млинці пшеничні царські без дріжджів

  

24 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 100 г

Яйця - 6 жовтків

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 1 стакан

Вершки - 0,3 л

Вершки збиті - 100 г

Лимонний сік

Directions

1Розтопити вершкове масло, злегка остудити і, розмішуючи лопаткою в одну сторону, з'єднати з жовтками. Додати цукор і мішати в холоді, доки не почне пінитися.

2Тим часом борошно розвести в вершках, прокип'ятити, безупинно помішуючи. Коли тісто по густоті стане як тісто для млинців, зняти з вогню і безперервно розмішувати на холоді, поки не охолоне.

3Тісто влити в яєчно-масляну суміш і знову вимішувати лопаткою до однорідності, причому неодмінно в ту ж сторону, що і раніше. В кінці покласти збиті вершки, розмішати зверху вниз.

4Пекти млинці на невеликому вогні, не знімаючи їх ножем, а перекидаючи зі сковороди на блюдо, посипаючи кожен цукром і збризкуючи лимонним соком.

5Укладені один на одного млинці прикрасити зверху варенням і подати.

00:00