Млинці яєчні з креветками млинці, оладки, сирники, страви з морепродуктів святкове 12 Листопада, 2016 Блины и блинчики (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 2 порції Ingredients Яйця - 4 шт. Креветки очищені - 100 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Крохмаль картопляний - 1 ст. ложка Бульйон курячий - 1/2 склянки Вино червоне — 3 ст. ложки Олія — 4 ст. ложки Сіль Зелень петрушки - 2 гілочки Directions 1Креветки промити, додати нашатковану цибулю, вино, сіль і перемішати. 2Яйця збити і спекти з них на розпеченій сковороді, змащеній маслом, 8 млинців. 3В млинці загорнути підготовлені креветки та проварити на водяній бані 15 хвилин. 4СОУС: Курячий бульйон довести до кипіння, додати розведений невеликою кількістю води крохмаль, ще раз довести до кипіння. 5При подачі полити млинці гарячим бульйоном і оформити зеленню. 00:00