Морквяні кульки закуски 17 Жовтня, 2016 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Сир - 150 г Сир (творог) нежирний - 100 г Сметана — 2-3 ст. ложки Морква - 2 шт. Зелень петрушки - 2-3 ст. ложки Сухарі мелені - 100 г Directions 1Сир розім'яти, змішати з сиром (творогом), додати сметану і збити. 2Моркву натерти на дрібній тертці, обсушити від надлишків соку і додати в сирну масу, перемішати і поставити в холодильник на 1 годину. 3З охолодженої маси сформувати кульки діаметром 3 см. 4Зелень петрушки дрібно нашаткувати і перемішати з меленими сухарями. Обваляти морквяно-сирні кульки в цій суміші. Кульки охолоджувати 1 годину. 5Оформити кульки зеленню і скибочками моркви. 00:00