Мус малиновий
14 Січня, 2017
Блюда для девичника (Семь поварят)
50 рецептов эротической кухни
- Cook: 30 mins
- Yields: 6 порций
Ingredients
Малина свіжа або заморожена - 4 склянки
Желатин - 1 ст. ложка
Вода - 0,5 склянки
Цукор - 1 склянка
Яйця - 2 білки
Вершки густі - 1‑1,5 склянки
Directions
1Желатин залити холодною кип'яченою водою. Коли крупинки стануть прозорими, відкинути желатин на сито та дати воді стекти, потім з'єднати з теплою рідиною, довести до кипіння, але не кип'ятити.
2ВАРІАНТ 1: З малини віджати сік. Мезгу розвести гарячою водою, додати цукор, варити на слабкому вогні 10 хвилин.
3ВАРІАНТ 2: Вичавити з малини 0,75 склянки соку. У сік додати трохи води, покласти цукор і варити на слабкому вогні, щоб вийшов сироп. Покласти в сироп всю малину і варити ще 10 хвилин.
4Процідити. Влити розпущений желатин і розмішувати, доки він не розчиниться. Охолодити.
5ВАРІАНТ 1: Додати сік, яєчні білки та збити в піну.
6ВАРІАНТ 2: Збити яєчні білки до утворення піни (але не сухої) і вилити їх в протерту малину.
7Трохи збити на льоду вершки, з'єднати їх з малиною і знову збити.
8Розлити по формах і охолодити.
9При подачі оформити листочками з мастики, джемом, ягодами малини, листочками м'яти.