Мус малиновий

  

14 Січня, 2017

Блюда для девичника (Семь поварят)

50 рецептов эротической кухни

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порций

Ingredients

Малина свіжа або заморожена - 4 склянки

Желатин - 1 ст. ложка

Вода - 0,5 склянки

Цукор - 1 склянка

Яйця - 2 білки

Вершки густі - 1‑1,5 склянки

Directions

1Желатин залити холодною кип'яченою водою. Коли крупинки стануть прозорими, відкинути желатин на сито та дати воді стекти, потім з'єднати з теплою рідиною, довести до кипіння, але не кип'ятити.

2ВАРІАНТ 1: З малини віджати сік. Мезгу розвести гарячою водою, додати цукор, варити на слабкому вогні 10 хвилин.

3ВАРІАНТ 2: Вичавити з малини 0,75 склянки соку. У сік додати трохи води, покласти цукор і варити на слабкому вогні, щоб вийшов сироп. Покласти в сироп всю малину і варити ще 10 хвилин.

4Процідити. Влити розпущений желатин і розмішувати, доки він не розчиниться. Охолодити.

5ВАРІАНТ 1: Додати сік, яєчні білки та збити в піну.

6ВАРІАНТ 2: Збити яєчні білки до утворення піни (але не сухої) і вилити їх в протерту малину.

7Трохи збити на льоду вершки, з'єднати їх з малиною і знову збити.

8Розлити по формах і охолодити.

9При подачі оформити листочками з мастики, джемом, ягодами малини, листочками м'яти.

00:00