Мус морквяний десерти 23 Вересня, 2016 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 8 порцій Ingredients Морква - 1 кг Цукор - 4 ст. ложки Желатин - 20 г Вода - 2 склянки Directions 1Желатин замочити на 40 хвилин в 0,5 склянки холодної кип'яченої води. Набряклий желатин розпустити на водяній бані. 2Моркву натерти на дрібній тертці, віджати сік. 3Залити моркву залишками води і варити 15 хвилин. Відвар процідити. 4Приготований відвар змішати з віджатим соком і цукром, довести до кипіння, додати розпущений желатин і знову довести до кипіння. 5Приготовану масу охолодити до початку застигання і збити до утворення стійкої піни, потім розлити в формочки і охолодити до загустіння. 6Перед подачею опустити формочки на кілька секунд у гарячу воду і викласти мус на блюдо. 00:00